• fu'a0823

Ua toe siitia i luga le tau o vali vali!Jiangsu Tianjiayi Chemical Co., Ltd., lea na i ai se faʻalavelave mataʻutia i le aso 21 o Mati, o loʻo i ai le malosi o le 17,000 tone / tausaga o le m-phenylenediamine (dye intermediate), o le lona lua tele o fale gaosi oloa i totonu o le alamanuia.O le le lava o le sapalai o le phenylenediamine ma le si'itia o tau ua mafua ai le siisii ​​i luga o tau o vali i lalo o le vaitafe.

ht

I. Le fa'aitiitia o le sapalai o mea mata

Saina phenylenediamine gafatia gaosiga e uiga i 99,000 tone / tausaga, faasologa, Zhejiang Longsheng Group 65,000 tone / tausaga, Sichuan Hongguang Special Chemical Co., Ltd. 17,000 tone / tausaga, Jiangsu Tianjiayi Chemical Co., Ltd. 17,000 tone / tausaga.O le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le a aʻafia ai le tusa ma le 20% o le maketi gafatia o le m-phenylenediamine, lea o le a taʻitaʻia saʻo ai i le siʻitia o le tau o le m-phenylenediamine, ma o le a faʻatupulaʻia foʻi le maketi o loʻo i lalo.

E tusa ai ma ripoti, i le aso na tupu ai le faʻalavelave, o nisi o kamupani vali taʻavale ma kamupani vavalalata ua taofia le mauaina o ni poloaiga.O tau o fefa'ataua'iga moni o vaila'au ta'ape ua si'itia i aso e lua ua tuana'i.Ole tau ole fale gaosimea ole m-phenylenediamine ua siitia mai le USD7100 / MT i le USD15,000 / MT, e le o iloa le tau o fefaʻatauaiga.E le gata i lea, o le disperse dyes na amata foi ona siitia fua mai ia Mati 24, ave le Disperse Blue 56, Disperse Red 60 e fai ma faʻataʻitaʻiga.I le taimi nei, o le tau o le Disperse Blue 56 o le 25.45 ~ 31.30 USD / kg.

II.E tele mea e tuleia i luga

I le faʻaopoopoga i elemene na aʻafia i le faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le siʻitia o tau o vailaʻau faʻasalalau na fesoʻotaʻi ma le maualalo o suʻesuʻega lata mai o atinaʻe i lalo ma le faʻaititia o le gaosiga gafatia.

Ia Mati, e le'i pisi pisinisi lomitusi ma vali i le vaitau maualuga, ma o le tau o vali fa'asalalau na matua fa'atauva'a.O le maualuga o vali fa'asalalau i pisinisi lomitusi ma vali vali na maualalo ifo nai lo le taimi tutusa o le tausaga talu ai.A mae'a le pa, o le maketi e masani ona faʻasalalau faʻafefete.I lalo o le aʻafiaga o le mafaufau o le pa'ū, o le faʻatauga a le tagata faʻatau na siʻitia, ma faʻaosoina ai le tau o vali faʻasalalau e siitia.

E le gata i lea, o le faʻaitiitia o le malosi o le vali faʻasalalau o se mafuaaga taua foi.O lo'o fa'ailoa mai e tusa ma le 150,000 tone/tausaga o lo'o fa'asalalauina le malosi o le vali i le itu i matu o Jiangsu i Saina.Ona o mea taua e pei o le puipuiga o le siosiomaga i le 2018, e faʻatapulaʻaina le gaosiga.Ina ua maeʻa le faʻalavelave faʻafuaseʻi na tupu i le kamupani lea na fuafua e toe amata le gaosiga i se taimi lata mai, o le toe foʻi mai i le galuega ua matuaʻi mamao.E tusa lava pe toe fo'i mai pisinisi ta'ito'atasi i le galuega, o le a matua fa'aitiitia le gaosiga.

III.O le a tumau pea le maualuga o le maketi.

I le vaega mulimuli ane, o le a tumau pea le maualuga o le maketi o le vali.

E tusa ai ma le tuʻuina atu o meafaitino, pe a maeʻa le pa o Tianjiayi, o le faʻatulagaina o le sapalai ma le gafatia moni o le gaosiga o le m-phenylenediamine o le a faia ni suiga tetele.O loʻo faʻamoemoeina o le a faʻaitiitia le gafatia o le gaosiga o le phenylenediamine mai le 99,000 tone talu ai i le 70,000 tone i le 2019. I le tulaga o le taumafaina, faatasi ai ma le faʻatupulaia o le gaosiga o le vali, e faʻamoemoeina o le faʻaaogaina o le phenylenediamine o le a sili atu i le 80,000 tone. i le 2019. "I le aotelega, o le a faʻaauau pea ona puʻupuʻu le tuʻuina atu o le m-phenylenediamine, ma o le tau e ono faʻaauau pea ona siitia, ae o le faʻaopoopoga faʻapitoa e faʻalagolago i le tau o Zhejiang Longsheng ma Sichuan Hongguang.O le si'itia o tau o mea mata'utia o le a maua ai le lagolago tau i le maketi o vali vali.

E le gata i lea, o le a aʻafia i lenei faʻalavelave faʻafuaseʻi, o pisinisi vailaʻau o le faʻagasologa o le nitrification ma le faʻaitiitia o le hydrogenation o le a faʻatatau i faʻamaoniga taua, e mafua ai le tele o sapalai o vali ma vaeluaga ma tau maualalo.

Ua lipotia mai o pisinisi e fesootai i le vali i Jiangsu Yancheng Xiangshui Ecological Chemical Industrial Park, e pei o Jiangsu Aonkyi Chemical Co., Ltd. ma Jiangsu Zhijiang Chemical Company, o loo i ai nei i se tulaga le tumau.

A'afia i lenei mea, o le lanu samasama e fa'amoemoe e fa'aauau pea ona fa'atupula'ia pe a mae'a fa'aauau le si'itia o tau;Taape Blue 60, Taape Blue 56, Taape Mumu 60 o le a faaauau pea ona tulai mai, lea o le a taitai atu ai isi vali e faateleina faatasi.


Taimi meli: Aukuso-18-2020